NVP Website voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVP Website ledencontent.

NVP nieuws 10-05-2021

NVP-voorzitter in Volkskrant over kwaliteit van zorg en marktwerking

In de Volkskrant een artikel over online therapie van de Zweedse commerciële partij Mindler die onlinehulp biedt bij lichte psychische problemen. Is dat de weg die de ggz moet gaan? NVP-voorzitter Kirsten Hauber reageert: 'Het moet allemaal steeds sneller en goedkoper in de zorg, daar profiteren zulke bedrijven van. Maar het gaat ten koste van de cliënt.’
NVP nieuws 19-04-2021

Nieuwe voorzitter wetenschapsraad en factsheets

Rien Van is de nieuwe voorzitter van de wetenschapsraad. Hij volgt Ton van Balkom op. Onder voorzitterschap van Ton heeft de wetenschapsraad een start gemaakt met de ontwikkeling van factsheets met wetenschappelijke evidentie op het gebied van psychotherapie. We bedanken Ton hartelijk voor zijn inzet de afgelopen drie jaar! De wetenschapsraad publiceert binnenkort twee nieuwe facsheets.
NVP nieuws 13-04-2021

Zorgprestatiemodel klaar voor gebruik

De nieuwe bekostiging voor de ggz en de forensische zorg is vastgesteld. De NZa heeft regelgeving, prestaties en concepttarieven voor 2022 vastgesteld. Met deze nieuwe informatie kunnen zorgaanbieders en zorgverzekeraars zich verder voorbereiden op de invoering van het zorgprestatiemodel per 1 januari 2022.
NVP nieuws 29-03-2021

Waar te beginnen als je wilt praten met een pro

Vrienden en vriendinnen zijn fantastisch bij sip en troost, en vaak ook voor het betere opvrolijkwerk. Maar soms heb je behoefte aan een upgrade. Maar hoe vind je een pro waar je echt goed mee kunt praten? NVP-voorzitter Kirsten Hauber legt het uit aan de lezers van Eva Jinek.
NVP nieuws 11-03-2021

Nieuwsattenderingen en ledennet

Vanaf volgende week krijgen onze leden de nieuwsattendering elke donderdag. Om de berichten op ons ledennet te kunnen lezen heeft u een wachtwoord nodig. Hiermee kunt u meteen ook de gegevens op uw eigen profielpagina aanvullen.
NVP nieuws 01-03-2021

Nieuws TOP Opleidingsplaatsen

TOP Opleidingsplaatsen heeft het toewijzingsprotocol voor het opleidingsjaar 2022 gepubliceerd op de website. Daarmee is het proces voor de toewijzing van start gegaan. Hier leest u de belangrijkste wijzigingen.
NVP nieuws 22-02-2021

Webinar Ins & outs nieuw Landelijk Kwaliteitsstatuut

Bent u benieuwd hoe het nieuw Landelijk Kwaliteitsstatuut eruit ziet en wat dit precies betekent u betekent? Volg dan op 10 maart een speciaal webinar met bijdrage van Zorginstituut Nederland. Het webinar is informerend en vooral interactief. Door deel te nemen bent u in een keer bijgepraat over de laatste ontwikkelingen! Op 15 december 2020 heeft het Zorginstituut
« 1 2 3 4 5 ... » 3/11 (313)