NVP Website voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVP Website ledencontent.

Registreren als leersupervisor

Een leersupervisor is een zeer ervaren NVP-supervisor (minimaal 5 jaar ervaring als supervisor, in die periode minimaal 5 supervisanten) die leersupvervisie geeft. 

Bent u NVP-supervisor en wil u ook leersupervisor worden? Dit kunt u aanvragen via het formulier aanmelden als leersupervisor.

Wat is leersupervisie
Leersupervisie is een belangrijk onderdeel van de opleiding tot NVP-supervisor. U geeft dan gedurende een jaar aan minimaal twee psychotherapeuten, gz-psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, of mensen die voor één van deze beroepen in opleiding zijn, supervisie onder supervisie van een NVP-leersupervisor. Met de leersupervisie kan worden gestart zodra 2 dagdelen van de supervisorencursus zijn gevolgd. Voor de leersupervisie gelden specifieke criteria.  Er wordt een contract leersupervisie opgesteld. Bij afsluiting van de leersupervisie wordt een eindverklaring ingevuld en een eindverslag opgesteld.  
Een NVP-leersupervisor kunt u hier vinden, klik bij registratie op leersupervisor. Niet alle velden hoeven te worden ingevuld. 

Nota bene: Er zijn enkele specialistische psychotherapieverenigingen die m.b.t. de eigen supervisoren eveneens uitgaan van een kwalificatie als leersupervisor. Deze leersupervisoren hebben niet altijd een registratie als NVP-leersupervisor. 

Documenten en links