Wachtwoord vergeten

NVP ACADEMY

De NVP organiseert regelmatig kleinschalige scholingsbijeenkomsten voor psychotherapeuten. Vanaf 2021 start ook de NVP ACADEMY, een samenwerking met Lemion. 

E-learnings

Cursussen 2021

Voor beschikbare data van onderstaande cursussen kunt u kijken in de congresagenda 

 • Persoonlijkheidsdiagnostiek en de indicatiestelling voor psychotherapeutische behandelingen
  Deze zesdaagse online cursus is speciaal gericht op de persoonlijkheidsdiagnostiek en indicatiestelling voor de psychotherapeutische behandelingen. De cursus telt mee voor de herregistratie-eisen op het gebied van diagnostiek voor het Kwaliteitsregister psychotherapie en is met name bedoelt voor psychotherapeuten die geen registratie als klinisch psycholoog of psychiater hebben.  
  Docenten: Theo Ingenhoven en Han Berghuis
  Doelgroep: psychotherapeuten (bijscholing psychodiagnostiek)

   

 • Leertherapie: goed beginnen is het halve werk
  De NVP organiseert deze training voor beginnende leertherapeuten die handvatten willen krijgen om leertherapie op een goede en verantwoorde wijze aan te bieden en uit te voeren. Voor ervaren leertherapeuten is dit een mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen, casuïstiek in te brengen en hun kennis op te frissen.
  Docent: Jose van Reijen
  Doelgroep: beginnende en ervaren leertherapeuten

 • SCID-5-P online training 
  In deze efficiënte praktijkgerichte training van 2 ochtenden leert u op betrouwbare manier de verschillende DSM-5 persoonlijkheidsstoornissen te classificeren door middel van het Semistructured Interview for DSM-5 personality Disorders
  Docent: Theo Ingenhoven en Anna Bartak
  Doelgroep:
  Psychotherapeuten en gz-psychologen. Klinisch psychologen en psychiaters zijn ook welkom als zij werken met de SCID-5-P.

 

De NVP is geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).

Bent u niet tevreden? Of heeft u een klacht over een bijeenkomst van de NVP?