NVP Website voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVP Website ledencontent.

11-04-2019

PrivacyApp Jeugd nu ook voor ouders

PrivacyApp Jeugd nu ook voor ouders

De PrivacyApp Jeugd geeft vanaf nu ook antwoord op privacyvragen van ouders die met jeugdzorg te maken hebben. De PrivacyApp is een praktisch hulpmiddel voor vragen over de rechten en plichten rondom privacy en informatie-uitwisseling. De app was er al voor jongeren en professionals in de jeugdhulp en jeugdbescherming. In de PrivacyApp zien al deze groepen welke rechten en plichten zij hebben in allerlei concrete situaties die te maken hebben met privacy en informatie-uitwisseling.

Check de vernieuwde PrivacyApp Jeugd op jeugdconnect.nl/privacy

Hoe gebruik je de app?

 

De app staat op jeugdconnect.nl/privacy.

  • Smartphone of tablet? Tik dan op de downloadknop in je browser om de app op je beginscherm te zetten.
  • Laptop of een PC? Voeg de app dan toe aan je favoriete websites. De PrivacyApp is een web-app en staat daarom niet in de App Store of Google Play.

De PrivacyApp Jeugd is een initiatief van ‘In goed vertrouwen; de privacy van de jeugd geborgd’ – een coalitie van ruim 20 branche- en beroepsorganisaties in de jeugdhulp en jeugdbescherming, waaronder de cliëntenorganisatie MIND.
De PrivacyApp Jeugd is gemaakt met financiële steun van de Rijksoverheid en wordt gehost op Jeugdconnect.nl, een digitaal platform van het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Lees hier ons eerder bericht: PrivacyApp Jeugd vernieuwd (28-8 -2018)