NVP Website voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVP Website ledencontent.

16-03-2023

Inschrijving cursus Ontwikkelingsprofiel geopend (ledenkorting!)

In november geven Theo Ingenhoven, Quin van Dam en Laura van Riel de driedaagse online cursus over psychodynamische persoonlijkheidsdiagnostiek met het Ontwikkelingsprofiel als referentiekader. 

Er is plaats voor maximaal 18 personen dus wacht niet te lang met inschrijven!

Over de cursus Ontwikkelingsprofiel

Het Ontwikkelingsprofiel (OP) brengt het psychosociaal functioneren van de cliënt in beeld zoals zich dat dagelijks manifesteert in uiteenlopende situaties en op uiteenlopende levensgebieden. Zowel adaptieve oplossingen als disadaptieve patronen worden zo op een inzichtelijke manier naast elkaar in kaart gebracht.

Hoe krijg je als behandelaar zicht op het unieke psychische landschap van je Hoe krijg je als behandelaar zicht op het unieke psychische landschap van je cliënt? Met het Ontwikkelingsprofiel maak je een sterkte-zwakte analyse van het psychosociaal functioneren. Zo krijg je niet alleen een diagnostisch overzicht, maar ook gepersonaliseerde aangrijpingspunten voor de behandeling.

Wat leert u?

Tijdens de cursus leert u hoe het Ontwikkelingsprofiel (OP) is opgebouwd, hoe u het in de praktijk kunt gebruiken en hoe u de resultaten implementeert in het behandelcontact. Ook gaan we in op het gebruik van de Ontwikkelingsprofiel Vragenlijst (OPV) en bespreken we de plaatsbepaling van het OP binnen de (persoonlijkheids)diagnostiek en de resultaten van de wetenschappelijke validering.

Data en docenten

16 november dr. Quin van  Dam
23 november drs. Laura van Riel
30 november dr. Theo Ingenhoven

📢 Korting NVP-leden 

Bent u nog geen lid? Als u lid wordt van de NVP, profiteert u direct van de extra korting op het cursusbedrag.
NVP-leden: € 495,-  
NVP-aspirant leden: € 395,-  
Niet-leden:        € 795,-  
Niet-leden in opleiding:  € 695,-  

De prijzen zijn inclusief literatuur.