NVP Website voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVP Website ledencontent.

27-01-2022

Gratis Uppsy app voor onze opleidelingen

Gratis Uppsy app voor onze opleidelingen

Blijf nu op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen zonder hier bergen tijd in te steken! De NVP laat haar leden graag kennismaken met de app Uppsy! Gratis voor opleidelingen en voor maar 10 euro per jaar voor overige leden! 

Uppsy is een app waarbij u makkelijk en laagdrempelig up to date blijft in de wetenschap van de psychologie. De app biedt een overzicht van wetenschappelijke artikelen met een korte samenvatting met link naar de praktijk.

Gratis voor opleidelingen

Onze opleidelingen krijgen de Uppsy-app van ons kado! Ga naar www.uppsy.nl en voer de kortingscode nvpopleideling in. Zo kunt u de app een jaar lang gratis gebruiken! 

Korting voor NVP-leden

Een jaarabonnement op Uppsy kost €24,99 per jaar. NVP- leden kunnen de app een heel jaar voor maar 10 euro uitproberen. Voer de kortingscode nvplid in via www.uppsy.nl en u bent een jaar lang up to date! 

  • Op deze instructiepagina wordt duidelijk uitgelegd hoe het werkt met het invoeren van de code.
  • Lukt het niet om de activatiecode te activeren? Neem dan contact op met info@uppsy.nl
  • Let op: koop de app niet via Google Play of de App Store, dan werkt de activatiecode niet. De activatiecode (hoofdlettergevoelig) moet via de website www.uppsy.nl ingevoerd worden.

Over de app

De meest recente en vooraanstaande psychologische literatuur wordt op begrijpelijke en bondige wijze samengevat en als overzichtelijke nieuwsberichten gepresenteerd in de Uppsy app. Zo heb je deze relevante kennis binnen handbereik en kun je die direct meenemen in de dagelijkse praktijk. 

De artikelen beslaan een groot deel van het klinische wetenschappelijke onderzoek. Daarbij richten wij ons op diverse psychologische stoornissen, uiteenlopende interventies en alle leeftijdsgroepen. Binnen de Uppsy app heb je de mogelijkheid te filteren op voor jou relevante onderwerpen en kun je zoeken op een specifieke zoekterm, waardoor je snel bij de gewenste informatie bent. Dit alles met het idee de wetenschap toegankelijker te maken voor jou als professional.

Wij maken gebruik van grotendeels open access artikelen vanuit peer-reviewed tijdschriften met een hoge impactfactor. Bij open access artikelen kun je ook gemakkelijk toegang krijgen tot het gehele artikel als de nieuwsgierigheid is gewekt.

Wetenschap toegankelijker maken voor leden 

De NVP vindt het erg belangrijk om wetenschap toegankelijk te maken voor haar leden. NVP-leden krijgen daarom korting op alle activiteiten van de NVP-Academy en ontvangen gratis het online Tijschrift voor Psychotherapie.

Nog geen NVP-lid? Meld je dan snel aan