NVP Website voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVP Website ledencontent.

11-11-2021

Psychotherapeut, klinisch psycholoog of psychiater in opleiding? Word nu gratis lid

Psychotherapeut, klinisch psycholoog of psychiater in opleiding? Word nu gratis lid

Bent u psychotherapeut, klinisch psycholoog of psychiater in opleiding? Dan is het eerste jaar lidmaatschap van de NVP gratis! En we doen u nog twee maanden extra kado: wie in november of december 2021 lid wordt, kan dit jaar nog met korting naar de Dag van de Psychotherapie en is het hele jaar 2022 gratis lid!

De NVP is op veel terreinen actief. Dit kunnen we natuurlijk niet zonder leden! Daarom bieden we opleidelingen nu de kans om ons te leren kennen. De NVP behartigt ook uw belangen!

Over de NVP 
De NVP is de wetenschappelijke vereniging voor psychotherapie. Wij vinden dat psychotherapie beschikbaar moet zijn en blijven voor mensen die dit nodig hebben. Als beroepsvereniging van en voor alle BIG-geregistreerde psychotherapeuten (in opleiding) staan we voor de kwaliteit van ons vak. Dit doen we bijvoorbeeld met onze registers (supervisorenregister, leertherapeutenregister of het Kwaliteitsregister Psychotherapie) en met de beroepscode voor psychotherapie.

Het (gratis) lidmaatschap van de NVP staat open voor psychotherapeuten, klinisch psychologen en psychiaters en iedereen die in opleiding is voor een van deze drie beroepen.

Bent u #psychotherapeut, #klinischpsycholoog of #psychiater in opleiding? Dan krijgt u het eerste jaar lidmaatschap van ons kado! Profiteer direct van korting op de Dag van de Psychotherapie en app Uppsy en ontvang gratis Tijdschrift voor Psychotherapie.