NVP Website voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVP Website ledencontent.

15-03-2020

Beleid NVP coronavirus en bereikbaarheid

Beleid NVP coronavirus en bereikbaarheid

Op basis van recente ontwikkelingen en nieuwe maatregelen heeft de NVP besloten dat alle vergaderingen en bijeenkomsten worden uitgesteld of op een alternatieve manier (online of telefonisch) zullen plaatsvinden. De cursus Persoonlijkheidsdiagnostiek en indicatiestelling gaat komende week niet door. 

Bereikbaarheid
Het bureau van de NVP is telefonisch beperkt bereikbaar. U kunt uw vragen het beste stellen via e-mail. Als u liever telefonisch contact heeft, vermeldt u dan ook uw telefoonnummer en tijdstip waarop u bereikbaar bent. We bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.   

Op de NVP-website bundelen we zo veel mogelijk informatie specifiek voor onze leden. In dit dossier coronavirus verzamelen we informatie die nu voor u als psychotherapeut belangrijk is. Bijvoorbeeld over (online) behandelen, beroepsgeheim en wetenschappelijke artikelen over angst en quarantaine. In dit dossier vindt u adviezen en tips om de zorgcontinuïteit zoveel mogelijk te garanderen en tegelijkertijd aan de adviezen en richtlijnen te voldoen. Op het tablad via e-mail bereikbaar.