Wachtwoord vergeten

Kunstkado: 3 maanden gratis kunst lenen

Kunstkado: 3 maanden gratis kunst lenen  05-12-2019

Wie lid is van de NVP kan op vertoon van onderstaande bon 3 maanden gratis kunst lenen. Kunstuitleen Beeldend Gesproken is gespecialiseerd in kunst van professionele kunstenaars met psychische gezondheidsproblemen.

Beeldend Gesproken

Beeldend Gesproken is dé plek waar professionele kunstenaars met psychische gezondheidsproblemen een podium vinden om hun werk aan de man te brengen. Kunst speelt voor onze kunstenaars een vaak zeer belangrijke rol in het proces van herstellen uit mentale aandoeningen en later om hun geestelijke balans te behouden.  

Beeldend Gesproken heeft werk van circa 130 kunstenaars in de collectie. De kunstuitleen verhuurt en verkoopt hun werk, stimuleert hun maatschappelijke participatie en helpt hen eigen inkomsten te verwerven. De collectie van Beeldend Gesproken is te bekijken op www.beeldendgesproken.nl of in de galerie in De Hallen-Amsterdam. Een voorproefje kunt u al zien op de Dag van de Psychotherapie.

Heeft u professionele kunstenaars onder uw cliënten voor wie Beeldend Gesproken iets zou kunnen betekenen? Maakt u ze dan vooral opmerkzaam op de kunstuitleen. Beeldend Gesproken staat altijd open voor nieuwe kunstenaars.

 


 

KUNSTCADEAU - VOOR NVP-leden

Met deze bon kunt u een kunstwerk lenen voor drie maanden. Gratis.

Om uit te proberen wat echte kunst kan doen voor uw huis of praktijk.

Deze bon is geldig t/m februari 2016.

-


 
« Terug naar overzicht