Wachtwoord vergeten

Afscheid Theo Ingenhoven

Afscheid Theo Ingenhoven 21-11-2019

Deze week nam Theo Ingenhoven afscheid van het bestuur en de ledenraad. Theo is al sinds 2013 lid van het bestuur en heeft als psychiater-psychotherapeut veel voor de NVP-gedaan.

Met zijn enorme inhoudelijke kennis leverde Theo een grote bijdrage aan diverse kwaliteitsstandaarden. Hij organiseerde een zeer succesvolle bijeenkomst over de DSM 5 en heeft een start gemaakt met het cursusaanbod van de NVP door de succesvolle meerdaagse cursus over psychodiagnostiek en indicatiestelling te organiseren.

In het bestuur was Theo degene die regelmatig de knuppel in het hoenderhok gooide waardoor iedereen weer op scherp werd gezet. Nooit vergat hij het perspectief van de psychiater. We zullen zijn kritische scherpe inbreng én zijn zeer plezierige aanwezigheid bij het bestuur gaan missen!

Gelukkig heeft Theo besloten zich actief in te blijven zetten voor de NVP. Hij is lid van de Wetenschapsraad en hij zal als lid van de congrescommissie de Dag van de Psychotherapie mee gaan organiseren.« Terug naar overzicht