Wachtwoord vergeten

Combi-korting Dag van de Psychotherapie-masterclass Brisch

Combi-korting Dag van de Psychotherapie-masterclass Brisch 08-11-2019

Gaat u 13 december naar Dag van de Psychotherapie en wilt u ook deelnemen aan de masterclass 'Attachment in the interplay between patient and therapist' van Karl Heinz Brisch op 12 december? Dan krijgt u in totaal maar liefst 50 korting!  

Op de Dag van de Psychotherapie spreekt Karl Heinz Brisch in zijn lezing 'Early attachment experiences and how they present during the first moments of the patient-psychotherapist relationship' over effecten van de vroege hechting op het volwassen gedrag en hoe dat al in de eerste vijf minuten van de behandelkamer zichtbaar wordt. Lees hier meer over zijn lezing.

Over Brisch
Brisch is professor aan de Paracelsus Medical University Salzburg, kinder- en jeugdpsychiater en psychotherapeut, hoofd van de afdeling pediatrische psychosomatiek en psychotherapie bij het kinderziekenhuis en de polikliniek in het kinderziekenhuis van de Ludwig-Maximilians-University te München en docent aan het Psychoanalytisches Institut Stuttgart. Zijn onderzoek richt zich op de ontwikkeling van jonge kinderen bij de vorming van gehechtheidsprocessen en -stoornissen.

 

 « Terug naar overzicht