Wachtwoord vergeten

Vroegboekkorting tot 1 september

Vroegboekkorting tot 1 september 23-07-2019

Deze zomer kunt u als 'early bird' inschrijven voor de Dag van de Psychotherapie. Met uw NVP-ledenkorting daarbij opgeteld bespaart u 100 euro! De vroegboekkorting geldt tot 1 september. Lid worden kan natuurlijk elke dag. De inschrijving is geopend!

De eerste 5 minuten
Op vrijdag 13 december spreken professor Karl Heinz Brisch en professor Patrick Luyten over het thema Hoe manifesteren de eerste 5 levensjaren zich in de eerste 5 minuten van psychotherapie? In de middag kiest u uit 10 verschillende parallelsessies die het thema vanuit de verschillende invalshoeken en referentiekaders belichten. Schrijver en presentator Stephan Sanders sluit de dag af met zijn verhaal.

Datum: 13 december 2019
Locatie: Beurs van Berlage
Accreditatie: wordt aangevraagd bij de FGzPt, de NVvP, NVRG, de VPeP, en het Kwaliteitsregister Psychotherapie (NVP).

Over het thema
Veel affectieve ervaringen en leerprocessen uit vroege ontwikkelingsfasen manifesteren zich tijdens psychotherapie. Al in de eerste minuten van een sessie ontvouwen deze patronen zich in het hier en nu, of we dat nou leuk vinden of niet. We zien sporen uit een ver verleden terug in de dynamiek van het heden. Soms heel openlijk, soms heel bedekt: bij de deur, in de gang, naast de kapstok, op de sofa, in de stoel, aan tafel, in de groep. Wat doet de cliënt? En wat laat de partner? Hoe reageert het systeem? Waarmee gaat de groep aan de haal? De toon wordt gezet, de messen worden geslepen en de lakens worden uitgedeeld.

Dat vraagt om een professionele reactie: wat wordt de insteek voor vandaag? De eerste klap is een daalder waard. Want een goed verstaander heeft maar een half woord nodig. Maar hoe neem je als psychotherapeut de regie? Op basis van intuïtie? Op grond van het behandelmodel? Of middels specifieke psychotherapeutische interventies?

Kosten en kortingsmogelijkheden

  • Als u voor 1 september aanmeldt, krijgt u vroegboekkorting.

  • Als lid van de NVP profiteert u van € 70,- korting bij inschrijving. Bent u geen lid dan kunt u zich hier als lid aanmelden en vervolgens als zodanig inschrijven.

  • Komt u naar de Masterclass van Karl Heinz Brisch en de Dag van de Psychotherapie? Dan krijgt u op beide bijeenkomsten € 25,- extra korting! Dat scheelt u maar liefst € 50,-. U kunt zich hier aanmelden voor de Masterclass op 12 december.

Klik hier voor alle informatie over de Dag van de Psychotherapie 2019« Terug naar overzicht