Wachtwoord vergeten

Prikbord

 • Op deze pagina kunt u een vraag & aanbod advertentie laten plaatsen, biijvoorbeeld:
 • Praktijkruimtes
 • Praktijk ter overname
 • Psychotherapie boeken/tijdschriften
 • Intervisiegroepen
 • Overige advertenties

U kunt uw advertentie opgeven via secretariaat@psychotherapie.nl

 

 • Kamer te huur aangeboden in Amsterdam Centrum
  (geplaatst 26 maart 2020)
  Mooie kamer te huur in praktijk aan het Frederiksplein, voor de hele week of voor dagdelen. Praktijk Frederiksplein is een sfeervol ingerichte psychotherapiepraktijk met drie spreekkamers, een wachtkamer, een keuken en toilet. De praktijk bevind zich op de eerste verdieping. Te huren vanaf 1 april 2020 voor in ieder geval een jaar. Dus met name geschikt voor collega’s die hun praktijk willen starten/opbouwen. Onze voorkeur gaat uit naar psychologen en psychotherapeuten, maar aanverwante disciplines zijn ook welkom. Prijs in overleg. Interesse? Voor een impressie kijk op www.praktijkfrederiksplein.nl of bel met E. Swart, 06-14546604

 • Praktijkruimte aangeboden Utrecht
  (geplaatst 19 maart 2020)
  Er zijn nog enkele dagen beschikbaar in een praktijkruimte (18m2) in bedrijfsverzamelgebouw de Stadstuin 500 te Utrecht. De Stadstuin 500 huist verschillende disciplines en bedrijven, waardoor er een gezellige sfeer hangt, mede door de koffiebar op de begane grond. Het pand is goed bereikbaar via de naastgelegen A12 of de tram of bus en er is de mogelijkheid om gratis te parkeren in de omgeving of tegen gereduceerd tarief in de parkeergarage (1e uur gratis). Het pand is 24/7 toegankelijk. 
  Op de derde etage heb ik een volledig ingerichte praktijkruimte, geschikt voor bijvoorbeeld psychotherapie of coaching. Er is een zithoek, een bureau, snel internet, voldoende opslagruimte voor eigen papieren of boeken en bovendien is er de mogelijkheid om voor 2 uur per dag gratis gebruik te maken van de grote vergaderruimte. Zeer geschikt voor groepstherapie, intervisie, etc. Er is een lift en op elke verdieping van het gebouw is er een grote pantry waar bezoekers plaats kunnen nemen en wachten tot aanvang van de afspraak. Kosten voor een vaste dag in de maand: 150 euro (incl. BTW). Interesse? Stuur een mailtje naar thijs@vandekant.com

 • Aangeboden: praktijkruimte in Capelle aan de IJssel
  (geplaatst 6 maart 2020)
  Voor maximaal 6 dagdelen per week bied ik mijn praktijkruimte van 127 m2 aan in Capelle aan de IJssel. De ruimte is voorzien van keuken/toilet/kleedkamer met douches/kantoor en ontvangstruimte.
  Bij interesse graag mailen naar riette.kooistra@gmail.com

 • Gezocht: praktijkruimte in Utrecht centrum en in Amsterdam Noord
  (geplaatst 20 februari 2020)
  Ik zoek een spreekkamer van minimaal 20m2. Pantry en toilet aanwezig. Overdag en avonden beschikbaar. Joey Steur, Relatie- en Gezinstherapeute (telefoon 06 14463122)