Wachtwoord vergeten

Prikbord

Op deze pagina kunt u een vraag & aanbod advertentie laten plaatsen, biijvoorbeeld:

 • Praktijkruimtes
 • Praktijk ter overname
 • Psychotherapie boeken/tijdschriften
 • Intervisiegroepen
 • Overige advertenties

U kunt uw advertentie opgeven via secretariaat@psychotherapie.nl

 

 • Ter overname: zeer goed lopende (psychotherapie) praktijk voor kinderen en/of adolescenten voor behandeling binnen de SGGZ en/of BGGZ. 
  (geplaatst 13 mei)
  Kleinschalige praktijk in het midden van het land met twee behandelkamers, een archief- en testmateriaalruimte, keuken, wachtruimte en toilet. Praktijk is recent gevisiteerd en voldoet aan alle eisen. Alle mogelijkheden voor overname zijn bespreekbaar (van huur, contracten, meubilair, website, formats tot aan testmateriaal). Kortom een ideale praktijk om mee te starten, geen werknemers in dienst, erg lage vaste lasten maar wel de mogelijkheid om gebruik te maken van twee ZZP-ers die al jaren bij de praktijk betrokken zijn (o.a. een secretaresse en een basispsycholoog). Ofwel een instapklare praktijk, waar je direct aan de slag kunt. Indien gewenst kan de huidige praktijkhouder nog betrokken blijven om de nieuwe praktijkhouder in te werken. Mocht je interesse hebben, neem dan telefonisch contact op met 06 19004150

 

 • Collega gezocht voor intervisiegroep Amsterdam
  (geplaatst 7 mei)
  Wij zijn een groep psychotherapeuten / klinisch psycholoog die eens per maand samenkomen voor intervisie en dit al een aantal jaren. Wij zijn op zoek naar een ervaren klinisch psycholoog voor onze groep. Naast 2 ervaren psychotherapeuten, hebben we ook 1 iemand die ook klinisch psycholoog is. Betekent dat het aan de eisen van de FGZPT voldoet, voor herregistratie als er een 4e lid klinisch psycholoog bijkomt. Wij hebben alledrie een eigen praktijk en daarnaast ook werkend bij andere instellingen. Naast veel ervaring en deskundigheid is het vooral een leuke intervisiegroep die goed loopt. Wij horen graag of er mensen zijn die geïnteresseerd zijn. De intervisie vindt plaats op een vaste plek, in Amsterdam, maandelijks op vrijdagen van 11.00 tot 12.30. Voor meer informatie en overleg; Maria Tavares: 06 24531689

 


 • Hoogbegaafde hulpverlener voor hoogbegaafde clienten 
  (geplaatst 1 april 2019)
  Psychotherapeut, psycholoog, orthopedagoog of coach – en ook hoogbegaafd? Zou je hoogbegaafde kinderen, jongeren of volwassen willen begeleiden of behandelen? Of doe je dat al? En zou je daarbij je eigen hoogbegaafdheid op een verantwoorde en plezierige manier willen kunnen inzetten? Naar onze mening is het dan nodig dat je eerst en vooral onderzoekt wat het hoogbegaafd zijn met jouzelf heeft gedaan en doet.
  OYA Psychotherapie en Coaching biedt een leertherapeutische groepstherapie aan, gericht op het onderzoeken van de eigen hoogbegaafdheid. Twintig bijeenkomsten van twee en een half uur, verspreid over een jaar. Samen met 6 à 9 andere hoogbegaafde hulpverleners ga je op zoek naar wat hoogbegaafdheid voor jou betekent. Hoe hoogbegaafdheid zich in jouw leven manifesteert. Waar de pijn zit en waar het geluk en de blijdschap. Hoe je de kansen die hoogbegaafdheid biedt nog beter kunt grijpen dan je nu mogelijk al doet. Je leert over alle aspecten van het hoogbegaafd zijn. Hoe die je hele lijf en je hele leven bepalen. Hoe ze je in de weg kunnen zitten. Wat de valkuilen zijn en hoe je je hoogbegaafdheid kunt inzetten op een manier die zich niet tegen je keert. De leertherapie kan eventueel voor vergoeding door de zorgverzekeraar in aanmerking komen. Ook kunnen studie- en herregistratiepunten aangevraagd worden. De psycho-educatieve groepstherapie staat onder leiding van Maud van Thiel en Imanda Boom, die beiden al jarenlang uitsluitend met hoogbegaafde volwassenen werken. De groepstherapie wordt gesuperviseerd door Roelof Wolters. Cursus start elk jaar in september. Tweewekelijkse bijeenkomsten op woensdagen van 10.00 tot 12.30 uur. De 20 bijeenkomsten zijn geordend rond levensfasen, levensthema’s en veel voorkomende ‘hoogbegaafdenkwesties’. Locatie: Horaplantsoen 20 te Ede. Mail voor meer informatie naar maudvanthiel@oya.nl of info@pa-boom.nl. Zie ook: www.oya.nl, www.pa-boom.nl, www.roelofwolters.nl.

 • Praktijkruimte te huur bij psychotherapie praktijk in Watergraafsmeer, Amsterdam
  (geplaatst 21 maart 2019)
   
 • ruime, volledig ingerichte kamer
 • in een groepspraktijk met andere psychotherapeuten en psychiater
 • overleg structuur en een prettige team sfeer
 • verwijzingen nieuwe cliënten
 • mogelijkheid vanaf een dagdeel te huren
 • wachtkamer, keuken en toilet aanwezig

Voor meer informatie, neem contact met M. Koleva (06-41848888) praktijk.koleva@gmail.com


 • Leergroep in Barendrecht
  Geplaatst:18 maart 2019
  Jessica van der Jagt –psychiater en Jaap Malkus klinisch psycholoog-psychotherapeut gaan een leergroep geven m.i.v. 1-9-2019. Locatie:Barendrecht. Deze groep is erkeMalkus, Jaap <J.Malkus@ggz-delfland.nl>nd door de NVGP.
  Het is een gemengde groep  qua leertherapie-deelnemers  en “gewone patienten” en het is een doorlopende groepsdynamische groep. Jessica is volledig erkend als leertherapeut, Jaap is erkend als NVP-supervisor en lid van 3 specialistische verenigingen.
  Meer informatie: J.Malkus@ggz-delfland.nl

 • Aanbod supervisie en leertherapie
  (geplaatst 3 maart 2019)
  NVP-erkend leertherapeut en supervisor Bastiaan van Dongen heeft ruimte voor collega's in opleiding (psychotherapeuten i.o. of psychiaters i.o.). Hij is klinisch psycholoog/psychotherapeut en lid van de Nederlands Psychoanalytische Vereniging (NPaV). Hij is werkzaam op Olympiaplein 4, te Amsterdam, en op 2e vestiging in Haarlem. Tel: 06 18567067.

 • Intervisiegroep zoekt collega's
  (geplaatst 14 februari 2019)
  Onze goed draaiende intervisiegroep in het midden van het land, regio Ede, is op zoek naar een nieuw lid. Onze groep bestaat momenteel uit 6 personen, 3 mannen en 3 vrouwen, allen psychotherapeut en/of klinisch psycholoog. We hebben allemaal een eigen vrijgevestigde praktijk. We komen eens per maand op wisselende locaties bij elkaar en de bijeenkomst duurt 2 uur. We zijn op zoek naar een enthousiaste klinisch psycholoog om onze groep aan te vullen. Heb je interesse stuur dan een mail naar info@pdpede.nl, we nemen spoedig contact met je op.