Wachtwoord vergeten

Twee nieuwe bestuursleden voor Jong NVP

16-11-2015

Jong NVP heeft er twee nieuwe enthousiaste bestuursleden bij: Elise Colonna en Martijn Mak vormen nu samen met Francisco Steenbakkers en Pauline van de Wal het bestuur van Jong NVP.

Elise Colonna (39) is psycholoog, systeemtherapeut en psychotherapeut i.o. bij het Psychotherapie Amsterdam Centrum. Haar motivatie om actief te worden voor Jong NVP:  'De NVP houdt de blik gericht op de inhoud van ons vak, en daarin ligt onze kracht en passie. We moeten in verbinding blijven met elkaar. Samen staan we tenslotte sterker!'

 

 

Martijn Mak (39) is psychotherapeut bij PsyQ Utrecht. Hij benadrukt dat de nieuwe generatie psychotherapeuten zich moet laten gelden in een tijd waarin de psychotherapeut en de psychotherapie als vak behoorlijk onder druk is komen te staan. 'De NVP kan ons beschermen door op te komen voor de psychotherapeut en ons mooie vak te profileren en te laten zien wat de waarde is van de psychotherapie en de vakbekwame psychotherapeut,' vindt Martijn.

 

 

Jong NVP
Jong NVP is de afdeling voor psychotherapeuten en klinisch psychologen in opleiding en psychotherapeuten die minder dan 5 jaar geleden hun BIG-registratie hebben behaald. Lidmaatschap van Jong NVP is alleen mogelijk voor NVP-leden en is kosteloos.Begin 2016 organiseert Jong NVP weer het eigen mini-congres Ontdek en Ontmoet. Klik hier om meer te lezen over Jong NVP.

Lid worden van de NVP? Aspirant- leden betalen slechts € 125,- per jaar.

 

 

 « Terug naar overzicht