Wachtwoord vergeten

Zomeractie: 10% korting op uw lidmaatschap

Zomeractie: 10% korting op uw lidmaatschap 08-07-2019

De NVP is op veel terreinen actief. Dit kunnen we niet zonder leden! Als u voor 1 september iemand NVP-lid maakt, krijgt u zelf 10% korting op uw contributieprijs. Het nieuwe lid kan voor 170 euro (aspiranten 62,50 euro) direct profiteren van de voordelen van het lidmaatschap waaronder de flinke korting op de Dag van de Psychotherapie.

Wat moet u doen?
Het nieuwe lid kan zichzelf hier online aanmelden. U stuurt een e-mail naar secretariaat@psychotherapie.nl met de naam van het nieuwe lid dat u aanmeldt en vermeldt uw eigen naam en bankrekeningnummer. Het geld wordt direct teruggestort op uw rekening.

En: als u 10 nieuwe leden aanbrengt, krijgt u uw volledige contributiebedrag retour!
Ga hier naar meer informatie voor tarieven lidmaatschap

NVP-leden profiteren van veel voordelen:

Vereniging voor psychotherapie
• De NVP is de wetenschappelijke vereniging voor evidence based psychotherapie;
• De NVP streeft naar kwalitatief goede, effectieve en betaalbare psychotherapeutische zorg voor patiënten die op deze vorm van behandeling zijn aangewezen, uitgevoerd door de daartoe bevoegde BIG-professionals;
• De NVP stimuleert dat psychotherapie wordt uitgevoerd conform de actuele stand van de wetenschap en praktijk en consensus in de beroepsgroep betreffende diagnostiek en behandeling.

Vereniging voor psychotherapeuten
• De NVP is de beroepsvereniging voor alle BIG-geregistreerde psychotherapeuten;
• De NVP komt op voor hun belangen;
• De NVP heeft als doel de kwaliteit van beroepsuitoefening en het vakgebied psychotherapie te bevorderen.

Onze belangrijkste activiteiten:

 • De NVP heeft drie registers:
  - Het Kwaliteitsregister Psychotherapie is een waarborg voor kwaliteit van aanbieders van psychotherapie. Het register biedt een onafhankelijke toets van opleiding, nascholing, werkervaring en competenties van behandelaars. De criteria zullen als basis gaan gelden voor de BIG-herregistratie-eisen m.b.t. deskundigheidsbevordering.
  - Het Register Supervisoren Psychotherapie is dé plek om een erkende supervisor psychotherapie te vinden. Inmiddels zijn er bijna 500 psychotherapeuten, klinisch psychologen en psychiaters met een registratie als NVP-supervisor.
  - Het Register Leertherapeuten Psychotherapie waarborgt dat de ingeschreven leertherapeuten voldoende theoretisch onderlegd en praktisch ervaren zijn om op adequate wijze hun taak als Leertherapeut Psychotherapie te vervullen.
   
 • Het Tijdschrift voor Psychotherapie biedt informatie over nieuwe ontwikkelingen in de psychotherapie in binnen- en buitenland, over opleidingen, wetenschappelijk onderzoek, casuïstiek, boeken en congressen. NVP-leden ontvangen het tijdschrift gratis online.
 •  De Dag van de Psychotherapie is het jaarlijkse wetenschappelijk congres van de NVP. Met elk jaar een actueel thema, internationale  hoofdsprekers en aansprekende workshops is de Dag van de Psychotherapie voor velen een vast moment in het jaar om collega’s te ontmoeten.
 • De Beroepscode voor Psychotherapeuten is een onmisbare leidraad voor het beroepsmatig handelen van iedere psychotherapeut en wordt gebruikt in de opleiding en door tuchtcolleges. Vanaf 1 mei 2018 geldt voor alle psychotherapeuten een nieuwe beroepscode, een actualisatie van de code uit 2007.

 « Terug naar overzicht