Wachtwoord vergeten

Uitbreiding bestuur NVP

Uitbreiding bestuur NVP   26-11-2018

De NVP heeft drie nieuwe bestuursleden. Het bestuur bestaat daarmee met ingang van 20 november uit zes personen. De ledenraad heeft haar goedkeuring gegeven voor de installatie van drie nieuweleden. We stellen ze hieronder graag aan u voor:

  • Christine Brouwers Dudok de Wit, psychotherapeut en klinisch psycholoog.

Christine is gepromoveerd (1997) op onderzoek naar de psychologische gevolgen van voorspellend DNA-diagnostiek voor patiënten en hun partners. Zij begeleidt de opleidingen binnen de BOSgroep, geeft supervisie aan opleidelingen buiten de BOSgroep, is docent bij de RINO en vertegenwoordigt de kleine praktijken in het stichtingsbestuur van de RINO. Ze doet medisch psychologische wetenschappelijke onderzoek vanuit haar onbezoldigde aanstelling bij de afdeling Klinische genetica van het LUMC.

  • Janie van Dijk, psychotherapeut en klinisch psycholoog

Janie was lid van de NVP-ledenraad. Daarnaast is zij docent postdoctorale opleiding voor GZ-psychologen, psychotherapeut of KP-psychologen en psychiaters in opleiding bij RINO Groep Utrecht. Ze is in haar lange carrière binnen alle instellingen altijd betrokken geweest bij verbetering en handhaving van gedegen onderwijs.

 

  • Ment Gillissen

Ment is geen psychotherapeut. Hij is benaderd vanwege zijn ervaring met het besturen van verenigingen (ABVAKOBO -FNV, Reuma-patiëntenbond), uitbouwen van onderwijsfaciliteiten en journalistieke ervaring. Hij kan als 'buitenstaander' een waardevolle frisse bijdrage leveren.

 

Het complete NVP bestuur:

- Christine Brouwers Dudok de Wit
- Janie van Dijk
- Ment Gillissen
- Kirsten Hauber (voorzitter)
- Theo Ingenhoven
- Gert Jan Lind (penningmeester)« Terug naar overzicht