NVP Website voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVP Website ledencontent.

17-04-2024

Congres Passie voor opleiden

De Opleidingsraad organiseert dit congres waar kennis, expertise en energie rondom opleiden bij elkaar worden gebracht. Thema van dit congres is: verbinding tussen wetenschap en praktijk.
 

Programma
Naast Marcel Lévi verzorgen Maartje Schoorl, Claudi Bockting  en Jan Kremer een keynote. Er zijn twee rondes met interactieve sessies, met onderwerpen als doorlopende leerlijnen en wetenschappelijke vorming. Daarnaast komen er twee rondes met interactieve sessies over doorlopende leerlijnen en wetenschappelijke vorming.

Voor wie?
Het congres is bedoeld voor mensen met een passie voor opleiden, zoals:

  • Primair betrokkenen bij het psychologische opleidingstraject (van master naar gz-opleiding en vervolgens specialisatie): hoofdopleiders en jaargroepopleiders, P-opleiders, praktijkopleiders, werkbegeleiders, supervisoren, docenten, onderwijsdirecteuren, master- en bachelor-coördinatoren, stagecoördinatoren op de universiteit en andere primair betrokkenen;
  • Mensen die de opleiding aan den lijve ondervinden: opleidelingen en studenten;
  • Andere geïnteresseerden die het psychologische opleidingstraject van master tot en met specialisatie een warm hart toedragen.

Combineren
Op 18 en 19 april is het congres voor klinisch (neuro)psychologen. Deelnemers die naar beide congressen gaan krijgen korting.