NVP Website voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVP Website ledencontent.

20-05-2022

Congres Zorg voor de toekomst

Thema van het tweejaarlijkse LVVP-congres is ‘Zorg voor de toekomst’. Het thema van het congres is ‘zorg voor de toekomst’, een titel met meerdere betekenislagen. Enerzijds is daar de zorg voor (de toekomst van) onze patiënten, anderzijds maken we ons zorgen over én willen we ook zorgen voor, een vernieuwende en toekomstbestendige ggz. We delen die zorg met elkaar. Alle bijdragen op de dag hebben op de een of andere manier een link met het congresthema: dit geldt zowel voor de hoofdsprekers als voor de zestien workshops die we organiseren.

Accreditatie wordt aangevraagd bij FGzPt, NIP eerstelijns, NIP/NVO k&j, NVP en NVRG.

• Lees meer over de hoofdsprekers en de dagvoorzitter
• Bekijk het programma 
• Bekijk het workshopaanbod 

 

Locatie
Voor dit congres hebben we gekozen voor een nieuwe, inspirerende plek: InnStyle is een prachtige en duurzame buitenlocatie aan het water, aan de rand van Utrecht. Komt u met het openbaar vervoer? We regelen een pendeldienst vanaf station Maarssen, die u rechtstreeks naar InnStyle brengt en u netjes voor de deur afzet. En die u ook weer terugbrengt naar station Maarssen. In het aanmeldformulier kunt u aangeven of u hiervan gebruik wilt maken.

Corona: fysiek (zonder anderhalve meter) en anders uitstel
Goed om te weten: de LVVP houdt zich aan het dan geldende coronabeleid vanuit de overheid. Het congres gaat alleen in fysieke vorm door. Houd er rekening mee dat er om een geldig coronatoegangsbewijs gevraagd kan worden. Mochten er tegen die tijd coronamaatregelen zijn waardoor samenkomen te veel beperkt wordt, dan verzetten we het congres naar een latere datum. Het congres wordt dus niet online gehouden en ook niet in hybride vorm. Een congres op anderhalve meter is op deze locatie niet mogelijk. Als het congres wordt verplaatst, gaat uw aanmelding automatisch mee naar de nieuwe datum.

 

Graag tot ziens op 20 mei 2022!