Wachtwoord vergeten

NVGP-congres Splijting en integratie

Wanneer: 27 maart 2020
Locatie: Antropia, Driebergen

Omschrijving:

In therapiegroepen, behandelmilieus, organisaties en de samenleving

De congrescommissie heeft zich de vraag gesteld in hoeverre alles wat zich in de wereld afspeelt, zoals toenemend nationalisme, het uitsluiten van migranten en vluchtelingen, via het fenomeen van het parallelproces zich ook voordoet in onze ggz-instellingen, onze behandelafdelingen, onze behandelteams en onze therapiegroepen.

In dit NVGP-congres zal een aantal hoofdsprekers u meenemen in hun reflecties over dit onderwerp. Nelleke Nicolai, Sandra Schruijer, Bill Roller en Dirk de Wachter zullen ingaan op splijting en integratie met betrekking tot de verschillende niveaus van het individu, groepen, organisaties en de samenleving.

De workshophouders bieden u een kijkje in de wijze waarop zij in hun praktijk omgaan met splijting en integratie. In een gevarieerd aanbod is er onder andere aandacht voor: vaktherapie, ervaringsgericht werken met persoonlijkheidsstoornissen vanuit de MBT, omgaan met splitsing in groepen, teams en (ggz) organisaties, splijting bij adolescenten in klinische behandelgroepen en de co-therapie relatie.

 

Inschrijving en meer informatie